Czy jest jakaś możliwość dodawania filmów na forum ? Mam sporo fajnych nagrań na osie
szczekiev napisał(a):Wczoraj odbyłem rozmowę z bardzo miłym starszym Panemna temat m.in serwerów itp.
Odpowiem sobie sam na moje pytanie: żeby tu zadziałało umieszczanie filmów w przyzwoitej jakości, to forum musiałoby być na serwerze o dużej pojemności danych co wiąże się z niemałymi opłatami (co miesiąc, albo raz na rok) Dochodzi jeszcze problem obsługi technicznej tego wszystkiego.
Po odpowiedzi na pierwsze pytanie, nasunęła mi się myśl: może zrobić zrzutkę (dobrowolną oczywiście) na wynajem trochę większych serwerów, żeby chociaż tych zdjęć nie trzeba było tak zmniejszać do 400 KB
Ja ze swojej strony (i ze swojej kieszeni) proponuję tu publicznie 100zł na ten cel. Mogę wpłacić pieniądze od razu dla przykładu
szczekiev napisał(a):W związku z ogromnym![]()
![]()
zainteresowaniem poprzednimi pytaniami, schodzę na ziemię i przechodzę dalej do "relacji" z docierania osy:
Spokojnie sobie nawijam dalej kilometry, na razie przejechałem około 600. Nic szczególnego się nie działo i oprócz kilku małych przystanków na razie nie mam większych problemów na drodze. Osa tak zap.... aż padł w końcu doszczętnie mechanizm od licznika. Dzięki zupełnemu przypadkowi spotkałem miłego Dżentelmena, który zobowiązał się, że go naprawi (i odnowi przy okazji) co mnie niezmiernie ucieszyło. Licznik pojechał już do naprawy i czekam z niecierpliwością na jego powrót. Podłączyłem też w końcu światła (teraz są żarówki 12V) bo dzień coraz krótszy, a jeździć trzeba bo osa sama się nie dotrze... Tak leci dzień za dniem i osa mnie cieszy niezmiennie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości