Ostrzeżenie przed wojtkaaukcje!

Ostrzeżenie przed wojtkaaukcje!

Postprzez bideant » wtorek, 25 maja 2010, 17:25

Zaczęło się od kryptoreklamy (bideant i wojtas to ta sama osoba) - dop. Admin

Ja kupiłem białe i czarne. Białe są super i porównywałem z oryginałami są rewelka. Co do czarnych oprócz, że podobnie jak z białymi to GAŁY mi wyszły jak do mnie dotarły!!! REWELACJA!!!! Sam mam 3 oski i teraz bym wymienił kedry na czarne są takie super, że słów brak... Co warto dodać, że mają wytrzymałość aż 250 stopni i białe i czarne. Myję je wrzątkiem plus płynem i świecą się jak psu j.... POLECAM gościa. Z tego co wiem to on jest jednym z najwięcej wiedzących o OSA-ch. Ma kontakty z osiarzami z Anglii, USA, Włoch, Francji, Niemiec i innych krajów gdzie były wysyłane. Gościu jest OK. Jego namiary tel.888 258 258, 601 979 100. Koleś ma wiedzę. Wiem jedno, że on jak coś robi to na 100%. Kiedyś sprzedawał boczne bagażniki i górne do oski. Zdążyłem tylko na boczny- też rewelka!!!! Dla mnie to największy znawca OSek...
bideant

Re: Kedry od wojtkaaukcje POLECAM przeczytaj!

Postprzez misiek » wtorek, 25 maja 2010, 20:28

ja bym sie tak nim nie podniecal nie zdrowo bo wiele osob wie jaki z niego kretacz i bajko pisarz, nie przecze ze ma tak wielka wiedze ale ja i wiele innych osob juz nie uwierzy w jego slowa, nie wiem jak jego kedry ale tatran robil je rowniez wspaniale i jego bardziej polecam niz tego wojtusia ;)

pozdro
Wfm OSA m52 1965 r
misiek

Postprzez celestyn » wtorek, 25 maja 2010, 20:39

Kolego bideant przedstaw sie w powitalni,pare słów o sobie-nie krępuj sie.
celestyn

Postprzez mucha68 » wtorek, 25 maja 2010, 21:46

misiek napisał(a):ja bym sie tak nim nie podniecal nie zdrowo bo wiele osob wie jaki z niego kretacz i bajko pisarz, nie przecze ze ma tak wielka wiedze ale ja i wiele innych osob juz nie uwierzy w jego slowa, nie wiem jak jego kedry ale tatran robil je rowniez wspaniale i jego bardziej polecam niz tego wojtusia ;)

pozdro
Święte słowa,od tego kolegi zacząłem swoją przygodę z poszukiwaniem brakujących części,no i się trochę naciąłem.Zamówiłem u gościa ramkę przedniej lampy,miała być dobra,z powierzchniowymi śladami korozji,przyszła ramka z takimi wżerami rdzy że sporo mnie kosztowało doprowadzenie jej do kultury,drugim zakupem był bagażnik"oryginalny",okazał się wiernie odwzorowaną,ale byle jak wykonaną kopią(spawy tragedia),w tym przypadku kosztowało mnie wiele pracy żeby go doprowadzić do stanu używalności .Więcej z tym panem nie handlowałem :evil:
mucha na osie

OSA M52-1965r.
VW T3 CARAVELLE-1981r.
ZAPOROŻEC ZAZ 968A-1976r.
mucha68

Postprzez marso » wtorek, 25 maja 2010, 22:00

bideant napisał(a):Z tego co wiem to on jest jednym z najwięcej wiedzących o OSA-ch. Ma kontakty z osiarzami z Anglii, USA, Włoch, Francji, Niemiec i innych krajów gdzie były wysyłane. Gościu jest OK. Jego namiary tel.888 258 258, 601 979 100 begin_of_the_skype_highlighting              601 979 100      end_of_the_skype_highlighting. Koleś ma wiedzę. Wiem jedno, że on jak coś robi to na 100%. Dla mnie to największy znawca OSek...

Kolego zapraszamy do powitalni i kilka słów o sobie z fotkami swej Oski rzecz jasna, a co do tego "największego znawcy"........ hmm to dlaczego nie ma go wśród nas???
Może się nas wstydzi ...???
Moim skromnym zdaniem jeśli ktoś tak kocha Osę to chętnie dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi tak samo zakręconymi pasjonatami...
OsaM52 63,64r.
marso

Postprzez motorski » wtorek, 25 maja 2010, 22:09

Myślałem ze tylko ja nie przepadam za tym panem ale widzę że nie jestem sam :o
Koles bez kitu jest niezłym krętem a zarazem jest zbyt pewnym siebie :!:Formy do kedr pan Wojtus zakupił od Tatrana to właśnie on zapoczątkował produkcję tych kedr do Osek.
Szczerze mówiąc to skakałbym z radości jakby ktos zrobił mu konkurencje :twisted:
Kolego bideant widzę że bardzo reklamujesz te kedry a w szczególności kedry koloru czarnego,które słabo schodzą :!: Może sie mylę ale wydaję mi się że pan wojtek maczał w tej reklamie paluszki :!: :?:
motorski

Postprzez BartekG » środa, 26 maja 2010, 07:47

Mi tu smierdzi kryptoreklamą - czyzby bideant = wojtkaaukcje?
Pozdrawiam!
BartekG
M52 '64
BartekG

Postprzez wojtas » środa, 26 maja 2010, 09:28

Witam. No poczytałem te wasze wypociny. Misiek (brzmi ten nick jak Twoje drętwe wypociny, które wszędzie wpierdzielasz. Ciekawy jestem ile osób dodało Ciebie do wrogów, mnie możesz od razu będę wdzięczny). Jeżeli człowieku nie masz pojęcia o tym co piszesz to zmień leki. Wcześniej pisałeś, że jestem tatran! Wróć do innego działu o kedrach. I jak zaczniesz dalej mnie obrażać spotkamy się w sądzie. Nie miałem z Tobą do czynienia więc uważaj, bo widzę, że wszędzie się udzielasz i głupoty piszesz! Druga sprawa do tego od ramki (mucha68) - chyba mnie pomyliłeś z kimś innym! Ja zawsze dokładne zdjęcia robię. Nigdy nikogo nie naciąłem i bubla nie sprzedałem. Natomiast motorski jak mnie nie lubisz to twój problem, zazdrość aż od ciebie kipi. Nie miałem z Tobą nigdy do czynienia, więc spier...! A reklamy sobie nie muszę robić...! Do BartekG = Gów...o, więc nie porównuj mnie do jakiegoś bideant! Wiele osób zakupiło kedry i mam gdzieś wasze drętwe wypociny! NATOMIAST DLACZEGO MNIE TU NIE BYŁO I OCZYWIŚCIE PÓŹNIEJ SPADAM NA ZAWSZE, aby takich zazdrośników olewać... Dlaczego wiedzą się nie podzielę??? Hmmm dlatego, że weźcie się do roboty a nie wszystko za darmo. Cieszę się, że nie należę do takich drętwych elit cheee jak Wy! :lol:
wojtas

Postprzez Czaja » środa, 26 maja 2010, 11:58

wojtas napisał(a):Witam. No poczytałem te wasze wypociny. Misiek (brzmi ten nick jak Twoje drętwe wypociny, które wszędzie wpierdzielasz. Ciekawy jestem ile osób dodało Ciebie do wrogów, mnie możesz od razu będę wdzięczny). Jeżeli człowieku nie masz pojęcia o tym co piszesz to zmień leki. Wcześniej pisałeś, że jestem tatran! Wróć do innego działu o kedrach. I jak zaczniesz dalej mnie obrażać spotkamy się w sądzie. Nie miałem z Tobą do czynienia więc uważaj, bo widzę, że wszędzie się udzielasz i głupoty piszesz! Druga sprawa do tego od ramki (mucha68) - chyba mnie pomyliłeś z kimś innym! Ja zawsze dokładne zdjęcia robię. Nigdy nikogo nie naciąłem i bubla nie sprzedałem. Natomiast motorski jak mnie nie lubisz to twój problem, zazdrość aż od ciebie kipi. Nie miałem z Tobą nigdy do czynienia, więc spier...! A reklamy sobie nie muszę robić...! Do BartekG = Gów...o, więc nie porównuj mnie do jakiegoś bideant! Wiele osób zakupiło kedry i mam gdzieś wasze drętwe wypociny! NATOMIAST DLACZEGO MNIE TU NIE BYŁO I OCZYWIŚCIE PÓŹNIEJ SPADAM NA ZAWSZE, aby takich zazdrośników olewać... Dlaczego wiedzą się nie podzielę??? Hmmm dlatego, że weźcie się do roboty a nie wszystko za darmo. Cieszę się, że nie należę do takich drętwych elit cheee jak Wy! :lol:

człowieku masz problemy emocjonalne, stany lękowe i zryty beret.

Widzę, że tak samo chamski jesteś tu na forum jak i na allegro.

Polecam pokój obity gąbką bez okien drzwi i klamek.

a co do drętwych to chyba masz w spodniach drętwego dlatego kompleksy odbijasz tutaj.

pozdrawiam Cwaniaku za dychę.
[Boguś]
M 52 64'
SHL M05 54'
DKW KS 250 37'
BMW R 25/3 55'

BMW 501 54'
MERCEDES W189 58'
Czaja

Postprzez BartekG » środa, 26 maja 2010, 12:08

wojtas napisał(a): Do BartekG = Gów...o, więc nie porównuj mnie do jakiegoś bideant

Generalnie po tym co napisałeś, można poznać, co z ciebie z kreatura. Straszysz sądem ludzi, którzy pisza swoje subiektywne opinie, nie obrażając cię, a sam obrażasz mnie. A za co? Za to, że jesteś na tyle ograniczony umysłowo, że nie jestes w stanie zrozumiec co napisałem i do kogo się to odnosi. Chyba, że jesteś bideant. I to zupełny przypadek, że piszesz tak samo nieskładnie, o tym samym, i zupełnie przypadkowo rejestrujesz się na jednego posta. W odstępie 1 dnia.
Po prostu jesteś tępy cham.
I tyle w tym temacie - choc bym potrzebował, to niczego od ciebie nie kupię, nikogu nie polecę, więcej - odradzę.
Pozdrawiam!
BartekG
M52 '64
BartekG

Postprzez motorski » środa, 26 maja 2010, 13:23

[quote="wojtas"] Natomiast motorski jak mnie nie lubisz to twój problem, zazdrość aż od ciebie kipi. Nie miałem z Tobą nigdy do czynienia, więc spier...!
Uwaga wszyscy kryć się :!: bo wielki znawca motoryzacji pan wojtuś wielki się zapienił i bedzie nas sądził i do aresztu wsadzał :lol: No niestety trudno się pogodzić z tym że wiele osób już sie przekonało o tym jaki z ciebie jest cwaniak i pajac :twisted: znam wiele osób którzy mają o tobie takie samo zdanie jak ja i mam gdzieś tą twoją dokumentację i ,,wiedze,, :lol: na temat motoryzacji którą masz albo i nie masz bo kręt z ciebie jest niezły :!:
piszesz że coś ci niby zazdroszcze a niby co mam ci zazdroscić tej twojej 100% głupoty i cwaniactwa :!: :?:
Powiem szczerze że miałem zamiar nabyć u ciebie te kedry ale teraz to mam je w du..e tak samo jak i ciebie :!: i wole założyc uszczelki z malucha i z pralki frani bo tych twoich to bym się brzydził nawet dotykać

I jeszcze jedno nie strasz mnie bo nie jestem z tych osób co odpuszczają :!:
motorski

Postprzez marso » środa, 26 maja 2010, 13:49

wojtas napisał(a):NATOMIAST DLACZEGO MNIE TU NIE BYŁO I OCZYWIŚCIE PÓŹNIEJ SPADAM NA ZAWSZE, aby takich zazdrośników olewać... Dlaczego wiedzą się nie podzielę??? Hmmm dlatego, że weźcie się do roboty a nie wszystko za darmo. Cieszę się, że nie należę do takich drętwych elit cheee jak Wy! :lol:

No wojtas ale pojechałeś po krawędzi !!!
Człowieku jest tu sporo zapaleńców, którzy chętnie się udzielają nie bacząc na koszty i swój cenny czas !!!
Udostępniają swoje ciężko zdobyte ( przeważnie za niemałe pieniądze !) zbiory, dzielą się swoją wiedzą i nie tylko, nie patrząc czy będą z tego jakieś korzyści czy nie ... !!!
Nie mów, że mają się wziąść do roboty, że wszystko chcą brać za darmo, bo ich w ten sposób obrażasz i wkurzasz !!!
Ta strona i forum powstały dla prawdziwych Osiarzy, ZAZNACZAM PRAWDZIWYCH OSIARZY !!!, którym nie żal przysłowiowej złotówki, by rozwijać swoją pasję i dzielić się z innymi !!!
Jeśli wszystko przeliczać na kasę to nie będziemy hobbystami tylko zwykłymi handlarzami, a to zasadnicza różnica !!!
Ja swoją, i nie tylko tą, pasją chcę się dzielić, bo to sprawia mi radość !!!
Przez to nie chodzę nadąsany jak sporo ludzi w tym kraju myślących tylko o sobie i widzących tylko czubek własnego nosa - egoiści !!!
No i popatrz czy są uśmiechnięci i zadowoleni ...?!
OsaM52 63,64r.
marso

Postprzez Czaja » środa, 26 maja 2010, 13:52

hehe :) chyba pod zły adres wojtusiek trafił:)

nie z nami te numery:)

- " w kupie siła w dupie moc"

proponuję zamknąć temat bo z chamami nie ma sensu rozmawiać:)

Pozdrawiam
[Boguś]
M 52 64'
SHL M05 54'
DKW KS 250 37'
BMW R 25/3 55'

BMW 501 54'
MERCEDES W189 58'
Czaja

Postprzez wojtas » środa, 26 maja 2010, 14:12

marso napisał(a):
wojtas napisał(a):NATOMIAST DLACZEGO MNIE TU NIE BYŁO I OCZYWIŚCIE PÓŹNIEJ SPADAM NA ZAWSZE, aby takich zazdrośników olewać... Dlaczego wiedzą się nie podzielę??? Hmmm dlatego, że weźcie się do roboty a nie wszystko za darmo. Cieszę się, że nie należę do takich drętwych elit cheee jak Wy! :lol:

No wojtas ale pojechałeś po krawędzi !!!
Człowieku jest tu sporo zapaleńców, którzy chętnie się udzielają nie bacząc na koszty i swój cenny czas !!!
Udostępniają swoje ciężko zdobyte ( przeważnie za niemałe pieniądze !) zbiory, dzielą się swoją wiedzą i nie tylko, nie patrząc czy będą z tego jakieś korzyści czy nie ... !!!
Nie mów, że mają się wziąść do roboty, że wszystko chcą brać za darmo, bo ich w ten sposób obrażasz i wkurzasz !!!
Ta strona i forum powstały dla prawdziwych Osiarzy, ZAZNACZAM PRAWDZIWYCH OSIARZY !!!, którym nie żal przysłowiowej złotówki, by rozwijać swoją pasję i dzielić się z innymi !!!
Jeśli wszystko przeliczać na kasę to nie będziemy hobbystami tylko zwykłymi handlarzami, a to zasadnicza różnica !!!
Ja swoją, i nie tylko tą, pasją chcę się dzielić, bo to sprawia mi radość !!!
Przez to nie chodzę nadąsany jak sporo ludzi w tym kraju myślących tylko o sobie i widzących tylko czubek własnego nosa - egoiści !!!
No i popatrz czy są uśmiechnięci i zadowoleni ...?!

Witaj marso. Jeżeli ktoś jedzie po mnie bo ktoś napisał post na moje kedry i pochwalił- to od razu niby to Ja?! Dostałem telefon od osób przychylnych mi, które znają mnie i dowiedziałem się, że na moje imię są nalatywania... Więc się zalogowałem. Bez powodu, jakieś głupie insynuacje... Kedry ode mnie zakupiło może z 80 osób i każda jest zadowolona, więc po co te pierdzielenie...
Ja jeżdżę oską od 13 lat i to cały czas tą samą, więc nie pozwolę aby pseudo osiarze nalatywali na mnie.
Po drugie jak ktoś pamięta po ile sprzedawał kedry tatran (po 265 zł) potem 245 zł... to po co wypisuje, że drogo... Za listwy podłogowe łacili po 400 zł i wszystko OK.
Następna sprawa co kogo obchodzi czy sprzedaję na allezłodzieje czy na świstaku! To moja sprawa! A jeżeli ktoś chce wiedzieć jakie kedry mam to wystarczy zapytać kupujących, chociaż więcej sprzedaje po za all... taniej ;-)
Ja przynajmiej nie jestem anonimowy jak te osoby, które są tacy mądrzy w gębie...
Pozdrawiam
wojtas

Postprzez marecki » środa, 26 maja 2010, 14:39

"Cieszę się, że nie należę do takich drętwych elit cheee jak Wy! :lol:" No cóż nie lubię jak się mnie wqcza! No cóż ja się cieszę że jestem drętwą elitą. Zadziwiające jest, że ociekająca wazeliną opinia o kedrach pojawiła się razem z aukcją która została błyskawicznie zdjęta po Waszych wpisach : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1055752676 .Jest tam zdanie : "CIESZY MNIE TO, ŻE NA FORUM BARDZO POZYTYWNE SĄ OPINIE NA TEMAT MOICH KEDR". - Tylko coś nie wypaliło :)Ten co naszym forum się brzydzi na forum się powołuje. Zabawne no nie?:) Co do samych kedr są na prawdę ok. Nikt o nich złego słowa nie wypowiedział. Ale reszta?? Trzymać wszystko dla siebie i co? Do piachu zabrać?? Pseudoosiarze?? i jeden "brus-wojtek wszechmogący/wszechwiedzący" na którego dobre imię wszyscy bezpodstawnie nastają?? Jako nędzny handlarz dywaników nie zniżyłem się do wychwalania w swoim imieniu naszych dywanów. To bez sensu. A obrażanie nas wszystkich i używanie takich wulgaryzmów w odpowiedzi na krytykę? A gdzie dobre wychowanie? A łatwo straszyć sądem samemu popełniając wykroczenie! A takim jest sprzedawanie kopii instrukcji motoryzacyjnych na świstaku i na własnej stronie. Ustawa o ochronie praw autorskich się kłania!! I proponuję dobrze ją przeczytać zanim ktoś się zdecyduje zrobić donos!!! Powiem Wam tak - robiliśmy przymiarkę do zrobienia kedr w zeszłym roku. Zrobione na tym samym poziomie co dywaniki i siedzenia do komara - więc oceńcie sami czy były by dobrej jakości. Po kalkulacjach ich cena wychodziła nam na poziomie 120-130 zł. Mam już 2 komplety ale potrzebuję dla siebie jeszcze 4-6 :) Miałem temat odpuścić ale chyba na jesieni do niego wrócimy !! Warto też wspomnieć o daszkach do tylnej lampy - ich producentem są Skutery dębica - a jak słyszałem KTOŚ inny się do nich przyznawał i znowu sądem straszył!! I jeszcze parę innych osób!! Qźwa najgorsze, że część z Was się na to nabiera - w razie podobnych przypadków proszę tylko o emilka, a biuro prawne z którym współpracuję na pewno sprawą się zajmie! Tylko wspólnie działając możemy ocalić zabytki polskiej motoryzacji!! Tylko taka nędzna zbieranina drętwych elit jak my to prawdziwa elita która robi coś dla siebie i przyszłych pokoleń. To dzięki nam a nie prawdziwie drętwym!! ocaleje RÓJ!
Osa M-50,M-52,Ł13 ;]- 7 szt.
Komar 230Simson,230,231,231b,232,2350,2361 - 12 szt
SHL 125U48 z 49 WSK 125 z 61
Ryś - wysoki i niski
Żak - obie wersje 4szt
Vespa 150VBB z 58 Wiatka 150 z 61 Gnom Generator PAB-2
Przyczepka motocyklowa Niewiadów
Warszawa M20,pickup
marecki

Postprzez wojtas » środa, 26 maja 2010, 14:57

marecki napisał(a):"Cieszę się, że nie należę do takich drętwych elit cheee jak Wy! :lol:" No cóż nie lubię jak się mnie wqcza! No cóż ja się cieszę że jestem drętwą elitą. Zadziwiające jest, że ociekająca wazeliną opinia o kedrach pojawiła się razem z aukcją która została błyskawicznie zdjęta po Waszych wpisach : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1055752676 .Jest tam zdanie : "CIESZY MNIE TO, ŻE NA FORUM BARDZO POZYTYWNE SĄ OPINIE NA TEMAT MOICH KEDR". - Tylko coś nie wypaliło :)Ten co naszym forum się brzydzi na forum się powołuje. Zabawne no nie?:) Co do samych kedr są na prawdę ok. Nikt o nich złego słowa nie wypowiedział. Ale reszta?? Trzymać wszystko dla siebie i co? Do piachu zabrać?? Pseudoosiarze?? i jeden "brus-wojtek wszechmogący/wszechwiedzący" na którego dobre imię wszyscy bezpodstawnie nastają?? Jako nędzny handlarz dywaników nie zniżyłem się do wychwalania w swoim imieniu naszych dywanów. To bez sensu. A obrażanie nas wszystkich i używanie takich wulgaryzmów w odpowiedzi na krytykę? A gdzie dobre wychowanie? A łatwo straszyć sądem samemu popełniając wykroczenie! A takim jest sprzedawanie kopii instrukcji motoryzacyjnych na świstaku i na własnej stronie. Ustawa o ochronie praw autorskich się kłania!! I proponuję dobrze ją przeczytać zanim ktoś się zdecyduje zrobić donos!!! Powiem Wam tak - robiliśmy przymiarkę do zrobienia kedr w zeszłym roku. Zrobione na tym samym poziomie co dywaniki i siedzenia do komara - więc oceńcie sami czy były by dobrej jakości. Po kalkulacjach ich cena wychodziła nam na poziomie 120-130 zł. Mam już 2 komplety ale potrzebuję dla siebie jeszcze 4-6 :) Miałem temat odpuścić ale chyba na jesieni do niego wrócimy !! Warto też wspomnieć o daszkach do tylnej lampy - ich producentem są Skutery dębica - a jak słyszałem KTOŚ inny się do nich przyznawał i znowu sądem straszył!! I jeszcze parę innych osób!! Qźwa najgorsze, że część z Was się na to nabiera - w razie podobnych przypadków proszę tylko o emilka, a biuro prawne z którym współpracuję na pewno sprawą się zajmie! Tylko wspólnie działając możemy ocalić zabytki polskiej motoryzacji!! Tylko taka nędzna zbieranina drętwych elit jak my to prawdziwa elita która robi coś dla siebie i przyszłych pokoleń. To dzięki nam a nie prawdziwie drętwym!! ocaleje RÓJ!

Panie marecki nie przypuszczałem, że Pan tak napisze... Sam z Panem zrobiliśmy wymianę dywaniki + pańskadopłata na kedry czarne i z mojej strony wszystko było wszystko OK jeżeli chodzi o kedry, czego nie można powiedzieć o dokładności dywaników. Był Pan zadowolony i nagle zmienia zdanie? Hmmm tak się nie robi! Po drugie na stronie tej jest mnóstwo literatury i artykułów, które naruszają prawa autorskie.
Jeżeli chodzi o zakończenie aukcji przed czasem (sugerowanie Pana forum)- to się Pan myli. Zakończyłem bo zadzwonił klient z miejscowości PANKI i zamówił dwa komplety czarny i biały i szkło do shl m04. Ja nie sprzedaję tylko na alle... są jeszcze ogłoszenia- czasami wystarczy mózgiem ruszyć... Mimo to pozdrawiam wcześniej zachwyconego klienta z moich czarnych kedr... No to teraz się zacznie pański odzew... Mam zachowane archiwum w GG jak Pan pisał, że kedry są super... Ale więcej na ten temat już nie będę pisał bo to zaczyna się robić już nudne!
wojtas

Postprzez marecki » środa, 26 maja 2010, 15:08

Proszę jeszcze raz UWAŻNIE PRZECZYTAĆ moją wypowiedź! Ja się nie czepiam wyrobu- wyraźnie napisałem że kedry są OK! - Nikt z forum nie powiedział złego słowa na same kedry. Proszę przeczytać ze zrozumieniem KOGO dotyczą nasze opinie!!
Osa M-50,M-52,Ł13 ;]- 7 szt.
Komar 230Simson,230,231,231b,232,2350,2361 - 12 szt
SHL 125U48 z 49 WSK 125 z 61
Ryś - wysoki i niski
Żak - obie wersje 4szt
Vespa 150VBB z 58 Wiatka 150 z 61 Gnom Generator PAB-2
Przyczepka motocyklowa Niewiadów
Warszawa M20,pickup
marecki

Postprzez mucha » środa, 26 maja 2010, 16:23

Panowie jednym słowem. hehehe Czekam nadal cierpliwie na kogoś kto weźmie się za te kedry. Bo od tego najwspanialszego OSIARZA, jedynego w swoim rodzaju prawego i uprzejmego człowieka, mimo wielu zalet jego osoby, jak i jego wyrobów nic nigdy nie kupie. Ten cudowny gość znany jest nam wszystkim od lat i prędzej czy później każdy z nas się przekona jakim jest super koleżką. Należy się tylko cieszyć że niektórzy nie obyci w rynku i raczkujący w temacie osy muszą doświadczać tylu miłych chwil z udziałem tego PANA. Jego wielce wyszukane sposoby zdobycia klienta na przecudne kedry w myśl zasady "a cél szentesíti az eszközt" od zawsze robiły na mnie wrażenie. A opowiedziane historie o przepastnych zbiorach literatury jeszcze bardziej. Osobiście moim marzeniem jest aby wreszcie spotkać go na na jakimś moto weteran bazarze, po koleżeńsku napić się Kawki. Od jakiegoś czasu nosimy się ze znajomymi z zamiarem odwiedzenia Tego Pana aby obejrzeć jedyną na świecie sportową SHL. Kolega ma już nawet odłożone na nią oszczędności. Chętnie przy tej okazji nabędziemy też kilka kompletów kedr, do zobaczenia wielmożny Panie bideant etc.........p.s. SZCZERZE polecam kontakty z Panem wojtka aukcje, mam nadzieję że na każdym kroku podobnie jak i ja będziecie zachwalali jego osobę i przecudne kedry okupione jego potem i krwawicą. 3 - maj cię się!
Junaki m 10 x 2, Osy m 52 x 3, wsk kos, wsk lelek, garbuski x 2, pzl x 4, dwuramówka, kosz do janka, velorex (nowy), 2 niewiadowy, ogar 200, wsk gnom x 3
mucha

Postprzez wojtas » środa, 26 maja 2010, 16:37

mucha napisał(a):Panowie jednym słowem. hehehe Czekam nadal cierpliwie na kogoś kto weźmie się za te kedry. Bo od tego najwspanialszego OSIARZA, jedynego w swoim rodzaju prawego i uprzejmego człowieka, mimo wielu zalet jego osoby, jak i jego wyrobów nic nigdy nie kupie. Ten cudowny gość znany jest nam wszystkim od lat i prędzej czy później każdy z nas się przekona jakim jest super koleżką. Należy się tylko cieszyć że niektórzy nie obyci w rynku i raczkujący w temacie osy muszą doświadczać tylu miłych chwil z udziałem tego PANA. Jego wielce wyszukane sposoby zdobycia klienta na przecudne kedry w myśl zasady "a cél szentesíti az eszközt" od zawsze robiły na mnie wrażenie. A opowiedziane historie o przepastnych zbiorach literatury jeszcze bardziej. Osobiście moim marzeniem jest aby wreszcie spotkać go na na jakimś moto weteran bazarze, po koleżeńsku napić się Kawki. Od jakiegoś czasu nosimy się ze znajomymi z zamiarem odwiedzenia Tego Pana aby obejrzeć jedyną na świecie sportową SHL. Kolega ma już nawet odłożone na nią oszczędności. Chętnie przy tej okazji nabędziemy też kilka kompletów kedr, do zobaczenia wielmożny Panie bideant etc.........p.s. SZCZERZE polecam kontakty z Panem wojtka aukcje, mam nadzieję że na każdym kroku podobnie jak i ja będziecie zachwalali jego osobę i przecudne kedry okupione jego potem i krwawicą. 3 - maj cię się!

Jak wiadomo każda mucha siada na gó....e i tego się trzymaj. Nie jedz tyle bo mózg gó....y ci się robi! Nie znasz mnie więc zamknij się! Widzę, że słońce się pojawiło to mózgi powypalało! Jakiś bideant napisał posta i nagle ja jestem zły! Dlaczego moderator nie usunie tego? Ja reklamy nie potrzebuję! A, że do wieśniaków (czyli pseudo osiarzy) nie chcę należeć do wara od mojej osoby! Osiarze od 7 boleści... Gó...o jesz i tego się 3 maj!
wojtas

Postprzez mucha » środa, 26 maja 2010, 16:53

A ja takiego pochlebnego posta Panu napisałem, sprawił mi Pan wielka przykrość, no ale cóż. Mam nadzieję tylko że nie zaczne się podszywać pod inne osoby z tego wszytkiego, nie dopadna mnie problemy emocjonalne zwiazane z potencja, zbyt późnym oderwaniem od sutka brakiem przyjaciół, jak i inne stany paranoidalne bo słyszałem juz o takich przypadkach. Baa niedawno nawet czytałem jakies forum i ktoś idealnie wpisywał się w ten profil osobowości. Powiem Panu panie wojtku ze szkoda mi tego małego człowieka mimo że nie jest mi bliski. Mimo to pozdrawiam!
Junaki m 10 x 2, Osy m 52 x 3, wsk kos, wsk lelek, garbuski x 2, pzl x 4, dwuramówka, kosz do janka, velorex (nowy), 2 niewiadowy, ogar 200, wsk gnom x 3
mucha

Następna strona

Powrót do Kupię