Jest mi ogromnie miło poinformować i zaprosić Was na "krakoski" XV Zlot Os. Data: 04-06 lipca 2025r.
Zapiszcie datę, rezerwujcie weekend aby razem się spotkać i spędzić miło czas w malowniczych okolicach Krakowa
Zakwaterowanie: hotel Łokietek
http://www.hotel-lokietek.pl Jeśli chodzi o wybór pokoju, rezerwacje (niestety nie ma możliwości osobistej rezerwacji) oraz płatności, to dokonujecie jej na moje konto: Alior Bank 12 2490 0005 0000 4000 7211 0692
Koszt jednej nocy wraz z wypasionym śniadaniem to 135zł/osoba. Dzieci do 6 roku życia za darmo (śpiące z rodzicami w łóżku).
Oczywiscie istnieje możliwość przyjazdu/wyjazdu kilka dni wcześniej, ale trzeba to ustalić ze względu na dostępność pokoi- im wcześniej tym lepiej. Meldujemy sie od 15:00, zaś wymeldowanie do godziny 11:00.
Zapisy i przelewy przyjmuje do 1go czerwca 2025r.
Wstępny zarys imprezy:
-W piątkowy wieczór integracja przy grilu i Nocne Rozmowy Polaków
- Sobota śniadanie i jazda, jazda, jazda, a następnie kolacja w hotelu. Naturalnie w trakcie jazdy i zwiedzania bedzie przerwa obiadowa. Nocne Rozmowy Polaków będą przerywane ponieważ wieczór umili nam DJ swoją muzyką. Zdecydowałem się na DJ-a ponieważ jest to okragla data, bo to juz XV Zlot i chce Was ugościć z pompą.
- W niedzielę wspólne śniadanie i wylot do domu, a ci co zostaną na dłużej, to jeszcze "pobzykają"
Dodam, że nie przewiduje jazdy na złamanie karku w ciągłej obawie, że gdzieś nie zdąrzymy i impreza się nie uda (...)
Co do cen za gril, kolacje i pakiety zlotowe, to będę informował w późniejszym terminie.
Na poczet imprezy uruchomiłem skrzynkę pocztową
krakoski.zlotos15@gmail.comPodaję również mój nr tel.: 506 485 993
Zapraszam i pozdrawiam serdecznie:)
Kamil vel donkamillo