warsztat Classic Motorservice z Gdyni ktoś o nim słyszał?

warsztat Classic Motorservice z Gdyni ktoś o nim słyszał?

Postprzez pablos » czwartek, 28 kwietnia 2011, 23:23

Czy ktoś z forumowiczów słyszał może coś o warsztacie CLASSIC MOTOSERVICE z Gdyni?

Przymierzam się do renowacji silnika, chce go oddać fachowcom... w Trójmieście zalazłem tylko jeden warsztat...
niestety nie posiadają strony www (trochę to dziwne), nie spotkałem też o nim opinii w necie...
jedyne wzmianki są w różnych katalogach firm m.in tu http://www.odi.pl/firmy/16/233/1285623795/ ...

może ktoś coś wie o nim?

P.
pablos

Re: warsztat Classic Motorservice z Gdyni ktoś o nim słyszał

Postprzez BartekG » piątek, 29 kwietnia 2011, 08:41

Hej!
Pierwsze słysze o kimś takim, a parę ładnych lat kręce się w tym światku.
Jak bys powiedział, gdzi się dokładnie mieszczą albo jaką ksywę ma właściciel, to mógłbym powiedzieć coś więcej.
Dla ułatwienia powiem, ze nie słyszałem dotąd o niki w okolicach trójmiasta, kto byłby godzien polecenia w kwestii remontu zabytkowego motocykla, same jakieś partacze typu marki z osowej itp.
Pozdrawiam!
BartekG
M52 '64
BartekG

Postprzez BartekG » piątek, 29 kwietnia 2011, 08:43

Juz wiem kto to jest - typ zajmuje się głównie szkiełkowaniem i piaskowaniem, ponadto remontuje bawarki.
Kiedys szkiełkowałem u niego silnik od NSU. Szkiełkuje porządnie, a o tym, czy warto dac mu silnik do roboty, to się nie wypowiem, ale nie słyszałem, żeby remontował silniki.
Pozdrawiam!
BartekG
M52 '64
BartekG

Postprzez pablos » piątek, 29 kwietnia 2011, 09:31

@BartekG

a wiesz może gdzie w Trójmieście lub okolicy można fachowo odrestaurować silnik do osy?

Paweł
pablos

Postprzez BartekG » piątek, 29 kwietnia 2011, 12:21

Hej!
Tak jak pisałem - nie słyszałem o kimś kto coś takiego robi porządnie i uczciwie, więc nie jestem w stanie polecić.
Jedyne, co przychodzi mi do głowy to warsztat w Jagatowie - wiem, że robia dwusuwy, ale raczej współczesne, więc nie sądze, żeby robili weterana z nalezytym szacunkiem.
Najlepsze rozwiązanie to serwisówka i własna praca - naprawdę jestes w stanie zrobić to lepej niz byle łachudra, który będzie robił na sztukę.
Pozdrawiam!
BartekG
M52 '64
BartekG

Postprzez classic motoservice » piątek, 8 lipca 2011, 21:40

Faktem jest, że ten "typ" właściciel warsztatu szkiełkuję silniki do zabytków i nie tylko, oczyszczam karoserie motocykli korundem,lub drobnym śrutem wg życzenia,oraz maluję antykorozyjnie-jestem przekonany,że wykonuję te usługi najlepiej w trójmiescie. W temacie naprawy zabytków remontuję motocykle zabytkowe BMW i inne marki ...kolega "bartek" był podobno u mnie, ale nie pamięta co dokładnie robię. Zapraszam wszystkich wierzących w możliwości innych ludzi do skorzystania z moich usług w moim nieznanym warsztacie. Zawsze przy wizycie jest okazja poznać mnie i zakres mojej działalności-Aktualnie działam przy ul.ARESA 24 Gdynia-Chwarzno.Tel.662246060.pozdr.Włodek.
classic motoservice

Powrót do Warsztaty