Witam Jak w temacie potrzebuje daszka siedzenia, tego mocowanego z przodu pod siedzeniem. Jesli ktoś ma to mogę się wymienić na inne części do osy Pozdrawiam
Lipa bo poskładałem wszystko i wyraźnie jej brakuje. Nie wysyłałeś mi ich, jednak jak je jeszcze masz to podeślij, może uda się cis wykombinować.. One występowały w kolorze siedzenia czy nadwozia?;)
W m50 kolor podstawy był chyba taki sam jak nadwozia. Może ktoś coś więcej napisze. Krzywdzie nie wiem jak za bardzo zmierzyć. Tutaj masz tak trochę poglądowo
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Dzieki chłopaki:) z podestami to juz za późno bo zrobiłem na czarno a co do blachy to mysle ze uda mi sie ja zrobić jak nie ma nikt na sprzedaż. Dorwałem kumpla który ma dostęp do walcarek, rozciągarek itp. Możliwe ze uda się tez zrobić listwy podestów w miarę niskim kosztem.
wojtex napisał(a):Z tymi podestami to ja bym się kłócił... W mojej M50 z 1960 r. były czarne, a lakier wyglądał na oryginalny.
Mam kilka M50-tek i w każdej oryginalnie podesty są malowane w kolorze nadwozia,u moich znajomych ,równiez podesty w M50 są oryginalnie w farbie nadwozia. Ale jeśli uważasz ,że powinny być czarne,to ja się nie będę kłócił
Panie i Panowie takie coś się pojawiło (podstawa siedzenia m50) http://olx.pl/oferta/osa-podstawa-siedz ... adafe58478 Czyli pod numerem 605 519 211 za 349zł jak za taką cenę to szpilka mocująca/ustalająca jest trochę za krótka, ale pewnie swoje działanie będzie spełniać
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.