przez gondoljerzy » piątek, 10 lutego 2023, 17:55
Wiem, że ciężki temat ale spróbować muszę, bo bez osłon nie pojeżdżę. Te na allegro oczywiście licytuję, tylko problem aby komplet kupić a jak widzisz sprzedawane są osobno i nie wiadomo czy licytując jedną ktoś nie przebije i podkupi drugiej. Jakiś czas temu były na osobnych aukcjach wszystkie trzy osłony od jednego sprzedawcy. Dzwonię, proponuję zakup teraz za 3K albo by zrobić aukcję, gdzie wszystkie trzy będzie można zalicytować. Niestety ze względu na chęć uzyskania jak najwyższej kwoty propozycja została odrzucona. Finalnie poszły przez portal za niecałe 1600zł minus prowizja. Jak to się powiada w takich sytuacjach chytry dwa razy traci. Szkoda bo tamten komplet był naprawdę ładny

.
A jak Andrzeju oceniasz stan tych co teraz są na allegro? Widać jakieś przeróbki, ubytki, mankamenty itp.???
Karol, tej osłony wentylatora na OLX nie mogę namierzyć - podeślesz mi link? Byłbym wdzięczny

Osy M52, WFM-ki, WSK-ki, SHL-ki, Romety Polo, 50T1, Ogar, Pegaz, Komar 232, Sport, Motorynki, Kadet, Jawa 50, Yamaha TDM900, Ursus C-4011, Mercedesy 560SEC, W201 2.6 Interceptor, W201 2.6 Sportline, W201 2.0, W124 400E, 300E, 300CE, 260E, BMW E32 735i , Ford Sierra 2.0 Ghia, Audi A4 TDI x2