przez mucha » niedziela, 22 marca 2009, 22:28
Z cyferblacikiem to jest tak miałem 3 liczniki. W jednym ramka oko i cyferblet oko, drugi to ten, a w trzecim pewnie cyferblecik jest gorszy niz ten twój

utlenia sie to ustroistwo. Weź sobie zetrzyj i pomaluj od nowa, niech ci nawet wykroja wzór w jakimś tam reklamowym studio albo czyms w podobie, albo szukaj ładniejszego licznika. Ja odpusliłem poszukiwania bo jak wiadomo nic za darmo nie ma, gdybym robił tylko jedna oske pewnie bym zanabył cos nawet w sporej kasie i potem sie z tego zajebiaszczo cieszył, ale przy robieniu jednocześnie 2 egz. w stan niby idealny, to koszta poprostu MASAKRA. Ktoś mi kiedyś powiedział że osa jest najdroższym w odnowieniu PRLem teraz mu wierze

p.s. szybka z pleksy lub czegos w podobie, moje mam z transakcji wymiennej z MWB w łodzi, kolo ma zawsze po kilkanaście dociętych. POZDRO I czekam na licznikowy efekt.
Junaki m 10 x 2, Osy m 52 x 3, wsk kos, wsk lelek, garbuski x 2, pzl x 4, dwuramówka, kosz do janka, velorex (nowy), 2 niewiadowy, ogar 200, wsk gnom x 3