przez hoks » czwartek, 22 grudnia 2011, 10:41
Trochę odbiegnę od tematu - otóż mam pewną propozycję...
Często pojawia się kwestia malowania, szczególnie chodzi mi o kolorystykę.
Wiem, że jest już dział "Wasze Osy", a także temat poruszający wątek "oryginalnych kolorów Os", ale mam propozycję, aby stworzyć dział/temat, gdzie każdy forumowicz mógłby wrzucić fotki swojej Osy w AKTUALNYM malowaniu/kolorze (po renowacji, ale właściwie może też być fota przed pracami, jeśli dawne malowanie w miarę sensownie wygląda), powiedzmy nie więcej niż 2 zdjęcia (żeby nie zapychać tematu) - według mnie fajnie by było, abyśmy mieli w jednym miejscu taki szybki przegląd jak Nasze Osy wyglądają, coś jakby mini-galeria. Myślę, że to fajne rozwiązanie, bo każdy mógłby nacieszyć oczy i ocenić jakie malowanie jest korzystne, a które nieco mniej, poza tym Ci, co szykują się do remontu (szczególnie malowania) też skorzystają, bo będą mieli pogląd różnych barw na motocyklu.
Co Wy na to?
OSA M50 '62 (powooolny proces renowacji), Suzuki GSX400E '86 (do jazdy), Romet Ogar 205 '87 (nowy nabytek - full oryginał), Motorynka Pony 50-M-2 '84 (do zabawy - otatnie zabiegi kosmetyczne), Komar 2350 i MZ ETZ150 '90 (do wspomnień...)