przez kpt-bomba » piątek, 1 marca 2013, 01:49
Picek gumki ktos robi ,ja kiedys kupiłem i chyba nadal sa gdzies do zdobycia ,ale napis wfm jes przestawiony i jedna kreskę w bok ,tak ,ze da sie rozróznic oryginał,jesli masz chec zrobić takie wierne kopie to chętnie pożyczę Ci na wzór.
Bandurko ...mam ochotę powiedziec błądzisz synu bładzisz ,ale nie wiem ,czy nie jesteś starszy ode mnie heheh ,żart.przyjacielu te śruby błotnika o których mowa to tylko mocowanie blachy błonika przedniego ,...chyba ,ze się mylę ,ale wydaje mi sie ,ze o nich mowa.to śrubki na wktętak o łbach okrągłych ,nie takie które często byłu zakladane dal wyglądu ,jak w wfm m06 od lampy przedniej,to zwykłe śrubki m6o wysokich łebkach na wkrętak krzyzakowy. jutro zweryfikuje to co napisałem ,tymczasem pozdrawiam was.

wstępnie zweryfikowałem.chyba dobrze napisałem...
aaa miałem dziś wrzucic fotki tych śrubek upppsss
jutro tzn dzis .ale moja strefa czasowa jest taka ,ze jutro u mnie to u was może byś pojutrze. wybaczcie moje poczucie humoru.
Tomasz Grzegorczyk tel 888197233
33xOSA.31xWFM M06.Wózek WFM Osy.6xGazela.Peugeot Bima.Terrot ETD,EP,L175, FLG250,2xHCTL,HDL,RGSTA,VMS.Griffon175.Triumph Bonneville.AJS M20.Wiatka. 2xCezeta502.Heinkel102A1.MotobecaneC45B,2xU2C,C45S.Magnat Debon M3l,M347,M4td,VMS.2xStarlette.
Citroen-DS19,SM-Maserati