przez Yaro » środa, 22 lipca 2015, 08:13
I jeszcze ciekawa historia, którą chcę się z Wami podzielić. Wczoraj odebrałem kupione na allegro felgi do Osy, które gdzieś robiły za podstawę do grilla. W mojej jedna była już spawana więc uznałem, że 60 złotych (za obie) to niewielki wydatek za to aby mieć nie naprawiane. Porozmawiałem sobie ze sprzedawcą i okazało się, że ma Osę (100 % oryginał) a zdobył ją jakieś 10 lat temu jadąc z narzeczoną podpisać dokumenty przed ślubem w kościele. Przejeżdżając koło złomowiska zauważył leżącego na górze złomu owada. Oczywiście podpisanie dokumentów zeszło na drugi plan (hehe) z czego narzeczona nie była zadowolona. Jakie było jego zdziwienie kiedy Osa po drugim kopnięciu odpaliła nie muszę Wam wyjaśniać. Dziś się nią cieszą. Jedyny brak to siedzenie, które już pozyskali a koszty zdobycia Osy to dwie flaszki dla panów ze złomowiska. Niektórzy to mają farta.
Ostatnio edytowano środa, 22 lipca 2015, 12:01 przez
Yaro, łącznie edytowano 1 raz
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502