W ostatnim czasie miałem okazję spotkać się z dwoma użytkownikami forum. Bardzo Dziękuje Wam za odwiedziny. Yaro wracał akurat znad morza Przywiózł mojej osie napęd licznika, a dokładniej tryby które napędzają linkę w kole. Było to okazja do poznania się i porozmawiania już w realu o naszych oskach. Przy okazji odbyły się testy mojej osy na terenie parkingu

Jeszcze raz dziękuje Jarku za taki piękny prezent i to w sumie na powitanie

W dniu dzisiejszym zawitał u mnie również Zygzak. Stało się to dzięki mojej "najpiękniejszej żonie" (sorry panowie, tylko Zygzak zrozumie dlaczego jest w cudzysłowie), która telefonicznie zaprosiła go do Kutna. Po pobieżnym zwiedzaniu czeluści mojego garażu i godzinnej walce Zygzak kontra klakson wygrał ten drugi. Zniesmaczony tym faktem Zygzak zabrał wygranego na tortury śrubokrętowe do domu. Również Tobie Zygzak dziękuje za nieco dłuższe odwiedziny i oczywiście zapraszam częściej. Było mi bardzo miło porozmawiać z Tobą na tematy około osowe i nie tylko.
Dzięki temu forum, możemy spotkać ludzi tak samo nakręconych, niosących bezinteresowną pomoc jak Wy i za to Wam dziękuje