przez kpt-bomba » poniedziałek, 15 sierpnia 2016, 22:49
nie bardzo widac .ale blotnik przedni bedzie trzeba polerowac. i jeszcze jedna rzecz moze dwie. oslona nóg ma w pewnym momencie mocne zalamanie na brzegach ,tam gdzie powinna byc lagodnie wygięta ,dokładnie ten sam profil co pod obudową lampy. to tak jak by oslona nóg byla pierwotnie plaska a potem zaginamy ją w jednej płaszczyżnie i ma być na calej szerokości identycznie zagięta ,dokladnie tak samo bo zewn. brzegach jak pod laminatową obudową lampy, sorki ale musiałem i jeszcze duży okrągły otwore tej oslonie widoczny po otwarciu górnej klapki ..zostasala jakas nieobrobiona szpachla która znieksztalcila kształt otworu.Ja bym zaproponowal poprawienie tych zaniedbań. nie ma sie co złościc, widac na gotowo efekt ,teraz wystarczy wyciągnąc wnioski i zrobic to jak na mężczynę przystalo ..konkretnie ! przykro mi przyjacielu ja nie jestem z pokolenia facebooka i nie praktykuje lizania sie po k... za wszelką cenę byle by mnie ktoś wzamian polizał. Moje zdanie jest obiektywne i mam nadzieje że to docenisz.
No i niech żyje!! wiadomo kto ...a to tylko do Yaro
Tomasz Grzegorczyk tel 888197233
33xOSA.31xWFM M06.Wózek WFM Osy.6xGazela.Peugeot Bima.Terrot ETD,EP,L175, FLG250,2xHCTL,HDL,RGSTA,VMS.Griffon175.Triumph Bonneville.AJS M20.Wiatka. 2xCezeta502.Heinkel102A1.MotobecaneC45B,2xU2C,C45S.Magnat Debon M3l,M347,M4td,VMS.2xStarlette.
Citroen-DS19,SM-Maserati