Witam Wiesław Nisko

Witam Wiesław Nisko

Postprzez Wiesiekm20 » środa, 8 marca 2017, 18:16

Witam
Nazywam się Wiesław mieszkam w okolicach Niska woj. podkarpackie od kilku lat jestem posiadaczem dwóch OS M50 i M52 niestety z braku czasu do tej pory nic się z nimi nie działo ale powoli zamierzam się za nie zabrać także mam nadzieje że kiedyś nimi wyjadę w planach mam odrestaurowanie obydwu ale czas pokaże jak wyjdzie.
na stanie posiadam jeszcze WSK 175, MZ Trophy 250, AWO Sport, Komar sztywniak, WSK M06
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Wiesiekm20

Re: Witam Wiesław Nisko

Postprzez Yaro » środa, 8 marca 2017, 19:00

Witam Cię i cieszę się, że po długim pobycie na forum zdecydowałeś się zawitać do powitalni i przedstawić nam. Podoba mi się Twoja kolekcja a obie Oski to jej prawdziwe ozdoby. Jak już pewnie wiesz forum stanowi nieocenioną skarbnicę wiedzy potrzebnej przy odbudowie Os więc masz tą wiedzę skąd czerpać. Myślę, że forumowicze pomogą Ci w tym w czym tylko będą mogli. Nie ukrywam, że liczymy też na Twoją pomoc i aktywność na forum. Pozdrawiam
PS. Fotki tabliczek znamionowych do bazy danych mile widziane :)
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502
Yaro
Moderator

Postprzez Karol » środa, 8 marca 2017, 19:27

Witamy Witamy :) Bardzo fajna kolekcja, ale czekamy na więcej fotek Os :D
• Osa M52 x7 • SHL M11 x2 • Simson S51 • Komar Sztywniak •
• Auto do ślubu - Mercedes S500L W140 1994r JAPAN •
Karol

Postprzez Wiesiekm20 » środa, 8 marca 2017, 21:42

Zgadza się na forum zarejestrowałem się sporo czasu temu ale ze względu na brak czasu (budowa domu, ślub, dziecko) nie zaglądałem ale w końcu muszę ruszyć z oskami coś do przodu także najwyższa pora, wstrzymuje mnie jeszcze trochę garaż w budowie ale między czasie chociaż myślę kompletować części bo braków troche mają . Jak porobię zdjęcia tabliczek to wrzucę fotki napewno
Wiesiekm20

Powrót do Powitanie