hoks napisał(a):no cóż, a jednak... niby wiedziałem, że chromy muszą "swoje kosztować", tym bardziej na ZnAlu i perfekcyjnie wykonane, ale żeby aż w tysiącach liczyć.... no nic, bynajmniej jestem już uświadomiony hehehe
a to, że zabawa w odnawianie starego to droga impreza to też byłem świadomy... no cóż - trzeba działać powolutku, jak fundusze pozwolą i tyle.
p.s. a propos ZnAlu (taki maly OT), który - rzekomo - nie wszyscy chcą chromować, które to dokładnie elementy są z niego wykonane???
bo wydaje mi się, że wieszak pod licznikiem, listwy podestów, ozdobne kratki wentylacyjne, łącznik kierownicy, listwa na przedni błotnik to chyba zwykłe alu..

hoks napisał(a):mniemam, że to ten W189 z podpisuzapewne będzie z tego cudo po kompletnym remoncie.
a czy ten kolorek tzw. "kawa z mlekiem" to taki już ostateczny???
do mnie to taki zabytek jednak lepiej przemawia w ciemnych barwach, klasycznie czarny lub ewentualnie jakiś bordo, ciemna zieleń itp
ale wiadomo - to tylko moje zdanie, a o gustach się nie dyskuje hehezreszta jaki by kolor nie był, to i tak gratulacje!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości